קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד בורבון

כמהין שוקולד בורבון
שוקולד בורבון טראפלס יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי-מתוק, דיסקים מותכים, קרם כבד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כמהין שוקולד בורבון-פחמימות ונטול גלוטן, כמהין בורבון, ו כמהין בורבון-קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את השוקולד הקצוץ בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את השמנת בסיר קטן וחום רק עד שהוא מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד. מערבבים עד שוקולד נמס, ולאחר מכן מערבבים בבורבון. צ ' יל במשך 30 דקות עד שעה, או רק עד שהוא עבה מספיק כדי לגרוף. באמצעות כף או כף עוגיות קטנות, לגרוף את השוקולד לגלגל אותו לכדור בין כפות הידיים. צנן את כדורי השוקולד לכמה שעות או עד שהם קרים מאוד ומוצקים.ממיסים את השוקולד הטובל במיקרוגל באמצעות 50% כוח ערבוב כל 30 שניות. תטביע את כדורי השוקולד בשוקולד ותרים אותם באמצעות שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
גליל פירותגליל פירות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
תן עודף שוקולד לטפטף בחזרה לתוך הקערה. הגדר על נייר קו נייר שעווה גיליון עוגיות להירגע עד המשרד. שים שוקולד לבן בשקית רוכסן או שקית בצק חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
שים את השקית במיקרוגל במשך 15 שניות, ללוש שקית, ואז לחזור עד שוקולד לבן נמס. חותכים את הפינה התחתונה (או קצה) של התיק ולתת שוקולד לבן להתקרר מעט כך שהוא לא יוצא מהשקית מהר מדי. לסחוט אותו על כמהין טבולה ולתת לו set.to 25 תלוי כמה גדול אתה עושה אותם
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי