קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות84
מגזין

כמון-ירקות חדורים חומוס מעל קינואה

כמון-ירקות חדורים חומוס מעל קינואה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות חדורים כמון וחומוס על Quinoan. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לכם אפוני חומוס, מלח, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו קינואה עם קישואים בגריל, חומוס, וכמון, כמון מתובל קינואה עם ירקות, ו עדשים דאל עם שמן חדור שום וכמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה שאינה מקל מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ואת sauté 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מפזרים את השום, כמון, כורכום, פפריקה, הל, וקיין ומבשלים 2 דקות יותר, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את הכרובית, חציל, אפונת חומוס, עגבניות, צימוקים, ו 1/2 כוס מים. מכסים את המחבת ומורידים את החום למדיום. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
כורכוםכורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הקישואים וממשיכים לבשל מכוסה עד שהוא רק מתחיל להיות רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
5
מוסיפים מלח לפי הטעם. בעוד הירקות מבשלים, להכין את הקינואה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מחממים סיר גדול ומוסיפים קינואה שטופה ומנוקזת. טוסט זה, ערבוב כל הזמן, עד שהוא כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מוסיפים את מרק הירקות או מים ו bouillon ואת השום, מביאים לרתיחה, ומערבבים את המלח אם אתה משתמש בו. הפעל חום נמוך מאוד, לכסות, ומבשלים 15-20 דקות, עד שכל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
הסר מהחום עד הצורך. קצפת עם מזלג לפני ההגשה.
9
מגישים עם תערובת הירקות המוקפת במרכז הקינואה וצנצנת של הריסה או רוטב צ ' ילה חם לתיבול הפרט.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
HarissaHarissa
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביות (מועדף קלוי אש), עם המיץ שלהםעגבניות חתוכות לקוביות (מועדף קלוי אש), עם המיץ שלהם9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרחים כרוביתפרחים כרובית0חתיכות טופי הית' ברפלפל קאיין (או יותר לפי הטעם)פלפל קאיין (או יותר לפי הטעם)850חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אפונת חומוס, שטופה ומרוקנתאפונת חומוס, שטופה ומרוקנת8שרימפס וורידיםאריסה או רוטב צ'ילה חם או רוטב חריף לשולחןאריסה או רוטב צ'ילה חם או רוטב חריף לשולחן1( חצילים)חצילים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץחצילים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1חתיכות טופי הית' ברהל קרקעהל קרקע4חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקינואה, שטפה היטבקינואה, שטפה היטב2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1אוראו ממולאים כפוליםמלח (אופציונלי, אם משתמשים במים)מלח (אופציונלי, אם משתמשים במים)2חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1אוראו ממולאים כפוליםכורכוםכורכום7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק ירקות (או מים, עם מרק ירקות או מלח)מרק ירקות (או מים, עם מרק ירקות או מלח)21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרקישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ