קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו

כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו
Mahi Mahi טאקו כמון מתובל עם נקטרינה-אבוקדו סלסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 302 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אורגנו, פלפל קאיין, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ג'מייקני-אני-אגוזים! מאהי-מאהי טאקו עם סלסת פירות טרופיים, ו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ומפזרים על כל המשטחים של הדגים. דג גריל, צד העור למעלה, על סורגים משומנים קלות על חום בינוני גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
במשך 4 דקות. הפוך דגים מעל, וגריל 4 דקות או עד דגים הופך אטום ומתחיל להתקלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר את העור, ולשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
טורטיות מעילים קלות עם ספריי בישול, וגריל 1 עד 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מלא כל טורטיה עם דגים העליון עם נקטרינה-סלסה אבוקדו שמנת חמוצה Zesty.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
נקטרינהnameנקטרינהname
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.