Mahi Mahi טאקו כמון מתובל עם נקטרינה-אבוקדו סלסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 302 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אורגנו, פלפל קאיין, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ג'מייקני-אני-אגוזים! מאהי-מאהי טאקו עם סלסת פירות טרופיים, ו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו.
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים, ומפזרים על כל המשטחים של הדגים. דג גריל, צד העור למעלה, על סורגים משומנים קלות על חום בינוני גבוה (350 עד 40
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
במשך 4 דקות. הפוך דגים מעל, וגריל 4 דקות או עד דגים הופך אטום ומתחיל להתקלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הסר את העור, ולשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
טורטיות מעילים קלות עם ספריי בישול, וגריל 1 עד 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מלא כל טורטיה עם דגים העליון עם נקטרינה-סלסה אבוקדו שמנת חמוצה Zesty.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.