כמון מתובל מאהי טאקו עם נקטרינה-סלסה אבוקדו
Mahi Mahi טאקו כמון מתובל עם נקטרינה-אבוקדו סלסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 302 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אורגנו, פלפל קאיין, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: קוקוס ליים Mahi Mahi טאקו עם טקילה ספוגה סלסה אבטיח, ג'מייקני-אני-אגוזים! מאהי-מאהי טאקו עם סלסת פירות טרופיים, ו מאהי דג טאקו עם צ'יפוטלה סלסה מנגו.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים, ומפזרים על כל המשטחים של הדגים. דג גריל, צד העור למעלה, על סורגים משומנים קלות על חום בינוני גבוה (350 עד 40
במשך 4 דקות. הפוך דגים מעל, וגריל 4 דקות או עד דגים הופך אטום ומתחיל להתקלף.
הסר את העור, ולשבור דגים לחתיכות.
טורטיות מעילים קלות עם ספריי בישול, וגריל 1 עד 2 דקות בכל צד.
מלא כל טורטיה עם דגים העליון עם נקטרינה-סלסה אבוקדו שמנת חמוצה Zesty.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.