כמעט ממרח אבוקדו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם שן שום, עגבניות, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. מתכונים דומים: ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה.
הוראות
1
מניחים אספרגוס בבלנדר או מעבד מזון. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים יחד אספרגוס והמרכיבים הנותרים למעט שבבי טורטייה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לערבב טעמים.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.