כנפי באפלו
כנפי באפלו הן ללא גלוטן מתאבנים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם גבינה, חמאה, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כנפיים ודברים כנפי תאו שום, כנפי באפלו וטופו באפלו טבעוני, ו כנפי באפלו.
הוראות
חותכים את עצות כנף (להשליך או מילואים לשימוש אחר כגון ביצוע מניות).
חותכים כנפיים במפרק. שים חתיכות כנף עוף בקערה גדולה. תניח בצד.
הערה בטיחות מזון: בעת חיתוך עוף גלם עדיף להשתמש קרש חיתוך שמורות רק לחיתוך עוף גלם. לשטוף ביסודיות כאשר סיים. אל תתנו מיצי עוף גלם לבוא במגע עם מזון אחר.
הכן מרינדה: ליצור מרינדה על ידי ערבוב יחד את החמאה המומסת, רוטב פלפל חריף, פפריקה, מלח, פלפל קאיין ופלפל שחור בקערה גדולה.
הסר 2 כפות של המרינדה ולהניח בצד (תוכל להשתמש כדי לצפות את הכנפיים לאחר שהם יוצאים מהתנור.)
מוסיפים את כנפי העוף לקערה עם המרינדה וזורקים למעייל את כל הכנפיים עם המרינדה.
תן לכנפי העוף להתבשל בטמפרטורת החדר במשך חצי שעה.
הסר את הכנפיים מן המרינדה (להשליך את המרינדה) ומניח אותם על המדף של מחבת broiler. מטגנים 4 עד 5 סנטימטרים מהחום במשך כ 10 דקות בכל צד, עד עוף הוא רך וכבר לא ורוד.
הכן את מטבל הגבינה הכחול: בעוד הכנפיים מתבשלות, מניחים את השמנת החמוצה, גבינה כחולה, מיונז, חומץ ושום בבלנדר ודופק עד חלקה. כיסוי וצינה. (Dip יחזיק מעמד עד שבוע.)
הסר את כנפי העוף מהתנור ובסט עם 2 כפות של המרינדה השמורה (לא המרינדה שהייתה במגע עם העוף הגלם).
מגישים עם מטבל גבינה כחול ומקלות סלרי.