כנפי באפלו אפויות עם גבינה כחולה-מטבל יוגורט
כנפי באפלו אפויות עם גבינה כחולה-מטבל יוגורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 506 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו כנפי עוף, חלב דל שומן, יוגורט יווני ללא שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלב רזה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב רזה תוצרת בית כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -48 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחולה, כנפי עוף באפלו עם מטבל גבינה כחולה, ו כנפי באפלו מטוגנות עם מטבל גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את המטבל: דופקים את היוגורט, הגבינה הכחולה, המיונז, השום, החלב ומיץ הלימון במעבד מזון עד לאיחוד אך עדיין שמנמן. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
הכינו את הכנפיים: חממו את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הכניסו את כנפי העוף למחבת עמוקה; מוסיפים 3 חתיכות סלרי, 3 חתיכות גזר, עלי הדפנה, מרק העוף, הרוטב החם, הפפריקה, החמאה, הדבש ו 1/2 כוס מים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים עד שהעוף כמעט מבושל, בערך 18 דקות.
מעבירים את הכנפיים לתבנית האפייה המוכנה ומסדרים בשכבה אחת; שומרים את הרוטב במחבת.
אופים את הכנפיים, הופכים פעם אחת, עד שהעור זהוב ופריך, 30 עד 35 דקות. בינתיים מבשלים את הרוטב השמור על אש בינונית-נמוכה עד שהוא מסמיך מעט, כ-15 דקות. מחק את סלרי, גזר ועלי דפנה. שומרים רבע מהרוטב להגשה. מחזירים את הכנפיים למחבת וזורקים עם הרוטב שנותר.
מגישים את הכנפיים עם מטבל הגבינה הכחולה והרוטב השמור; חותכים את יתרת הסלרי והגזר למקלות להגשה בצד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים בשנת 2016 שלנו קרנרוס שרדונה. תווים של אפרסק בגריל,אגס, קרואסון חמאה ווניל היוו את הבמה לשרדונה עשירה ומלאה. הניחוחות מתרחבים על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, תפוח פריך, יערה, קוקוס קלוי ורקיק וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם החומציות הבהירה שלו הופכים אותו ליין ראוי לגיל שניתן ליהנות ממנו במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.