כנפי הבופאלו של בובי עם מטבל גבינה חריף
כנפי הבאפלו של בובי עם מטבל גבינה חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם פלפל, מיץ לימון, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו הכנפיים החמות של בובי פליי עם רוטב גבינה-יוגורט כחול, כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחול, ו כנפי באפלו מטוגנות עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. עבור לטבול רוקפור: שמנת את הרוקפור עד חלקה בקערה בינונית.
מערבבים ביוגורט, מיונז, בצל ירוק, מלח, פלפל, חומץ, מיץ לימון ומיץ ליים עד מעורבב היטב. צ ' יל במשך 2 שעות. עבור כנפי באפלו: לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick. לזרוק את הכנפיים עם מלח ופלפל כדי מעיל באופן שווה בקערה בינונית ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה.
אופים עד העור הוא זהוב ופריך או הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F, 25 דקות. מחממים את המטגן.
מערבבים את הרוטב החריף ואת הדבש בקערה קטנה ולאחר מכן לצחצח את הכנפיים עם 1/4 כוס של תערובת רוטב חריף. לצלות במשך 3 דקות.
מברשת את הכנפיים עם עוד 1/4 כוס של תערובת רוטב חריף להעיף את הכנפיים. צלייה שוב עד השחמה ופריך, 3 עד 4 דקות יותר.
הסר ומיד מברשת עם הרוטב שנותר.
מגישים עם מקלות סלרי וגזר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.