קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

כנפי הבופאלו של בובי עם מטבל גבינה חריף

כנפי הבופאלו של בובי עם מטבל גבינה חריף
כנפי הבאפלו של בובי עם מטבל גבינה חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. 37 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם פלפל, מיץ לימון, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו הכנפיים החמות של בובי פליי עם רוטב גבינה-יוגורט כחול, כנפי באפלו עם מטבל גבינה כחול, ו כנפי באפלו מטוגנות עם מטבל גבינה כחול (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. עבור לטבול רוקפור: שמנת את הרוקפור עד חלקה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
קרםקרם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
3
מערבבים ביוגורט, מיונז, בצל ירוק, מלח, פלפל, חומץ, מיץ לימון ומיץ ליים עד מעורבב היטב. צ ' יל במשך 2 שעות. עבור כנפי באפלו: לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick. לזרוק את הכנפיים עם מלח ופלפל כדי מעיל באופן שווה בקערה בינונית ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כנפי עוףכנפי עוף
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץ לייםמיץ ליים
מיונזמיונז
בצל ירוקבצל ירוק
חומץחומץ
פלפלפלפל
יוגורטיוגורט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
אופים עד העור הוא זהוב ופריך או הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 מעלות F, 25 דקות. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
מערבבים את הרוטב החריף ואת הדבש בקערה קטנה ולאחר מכן לצחצח את הכנפיים עם 1/4 כוס של תערובת רוטב חריף. לצלות במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
דבשדבש
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מברשת את הכנפיים עם עוד 1/4 כוס של תערובת רוטב חריף להעיף את הכנפיים. צלייה שוב עד השחמה ופריך, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
כנפי עוףכנפי עוף
7
הסר ומיד מברשת עם הרוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
8
מגישים עם מקלות סלרי וגזר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות גזרמקלות גזר
סלריסלרי

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.