כנפי העוף המטוגנות של קלריטה
כנפי העוף המטוגנות של קלריטה יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1886 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 162 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב חמאה, קאיין, כנפי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. נסו כנפי עוף מטוגנות פעמיים, כנפי עוף מטוגנות, ו כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כנפי העוף, שומרים אותם לשימוש נוסף (כגון מניות). מסדרים כנפיים בשכבה אחת בתבנית זכוכית בגודל 13 על 9 אינץ ' ומפזרים אותם באופן שווה עם מלח כשר 1/2 כוס. הפוך כנפיים ומפזרים 1/2 כוס יותר מלח. כנפי צינה 2 שעות.
במסננת לשטוף כנפיים תחת מים זורמים קרים לנקז. מסדרים כנפיים בשכבה אחת בתבנית אפייה ובצל פרוסה דק. מסדרים בצל על כנפיים ושופכים חלב חמאה על בצל. כנפיים צמרמורת, מכוסה, לפחות 12 שעות ועד 1 יום.
להשליך בצל וכנפיים מסננת לנקז. הכן גיליון 18 אינץ ' של נייר שעווה. בקערה רדודה גדולה לטאטא יחד קמח, פלפל, קאיין, ו 2 כפות מלח. עבודה עם לא יותר מ 2 כנפיים בכל פעם, לדלות כנפיים באופן שווה בתערובת קמח לנער את עודף. סדר כנפיים שטוח הצדדים למעלה כמה סנטימטרים זה מזה על נייר שעווה ולתת לעמוד 15 דקות. מפזרים בנדיבות את תערובת הקמח הנותרת על הכנפיים, מלטפים אותה כדי לדבוק, ומניחים לעמוד 15 דקות יותר.
יש לי מוכן סט מדף מעל תבנית אפייה. בכל אחד משני מחבתות כבדות 10 עד 11 אינץ ' להמיס 1 קיצור כוס ו 4 כפות חמאה על חום גבוה רק עד חמאה מתחילה להפוך זהב. לכל מחבת להוסיף 8 או 9 כנפיים, צדדים שטוחים למטה, ולהפחית את החום בינוני גבוה. לבשל כנפיים, מכוסה, עד זהב עמוק, 8 עד 10 דקות. הפעל כנפיים ומבשלים, חשוף, עד זהב עמוק, על 8 דקות. עם מלקחיים להעביר כנפיים מתלה להגדיר מעל מחבת לנקז.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.