קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

כנפי העוף המטוגנות של קלריטה

כנפי העוף המטוגנות של קלריטה
כנפי העוף המטוגנות של קלריטה יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1886 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 162 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב חמאה, קאיין, כנפי עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. נסו כנפי עוף מטוגנות פעמיים, כנפי עוף מטוגנות, ו כנפי עוף מטוגנות בשמן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את כנפי העוף, שומרים אותם לשימוש נוסף (כגון מניות). מסדרים כנפיים בשכבה אחת בתבנית זכוכית בגודל 13 על 9 אינץ ' ומפזרים אותם באופן שווה עם מלח כשר 1/2 כוס. הפוך כנפיים ומפזרים 1/2 כוס יותר מלח. כנפי צינה 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2
במסננת לשטוף כנפיים תחת מים זורמים קרים לנקז. מסדרים כנפיים בשכבה אחת בתבנית אפייה ובצל פרוסה דק. מסדרים בצל על כנפיים ושופכים חלב חמאה על בצל. כנפיים צמרמורת, מכוסה, לפחות 12 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
להשליך בצל וכנפיים מסננת לנקז. הכן גיליון 18 אינץ ' של נייר שעווה. בקערה רדודה גדולה לטאטא יחד קמח, פלפל, קאיין, ו 2 כפות מלח. עבודה עם לא יותר מ 2 כנפיים בכל פעם, לדלות כנפיים באופן שווה בתערובת קמח לנער את עודף. סדר כנפיים שטוח הצדדים למעלה כמה סנטימטרים זה מזה על נייר שעווה ולתת לעמוד 15 דקות. מפזרים בנדיבות את תערובת הקמח הנותרת על הכנפיים, מלטפים אותה כדי לדבוק, ומניחים לעמוד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד2 עד 3 גבעולי טימין, עלים בלבד
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קיצור טבעיקיצור טבעי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יש לי מוכן סט מדף מעל תבנית אפייה. בכל אחד משני מחבתות כבדות 10 עד 11 אינץ ' להמיס 1 קיצור כוס ו 4 כפות חמאה על חום גבוה רק עד חמאה מתחילה להפוך זהב. לכל מחבת להוסיף 8 או 9 כנפיים, צדדים שטוחים למטה, ולהפחית את החום בינוני גבוה. לבשל כנפיים, מכוסה, עד זהב עמוק, 8 עד 10 דקות. הפעל כנפיים ומבשלים, חשוף, עד זהב עמוק, על 8 דקות. עם מלקחיים להעביר כנפיים מתלה להגדיר מעל מחבת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. האקסבייר מונו בורגון לס גרנדס קוטור שרדונה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.