כנפי עוף באפלו
אם יש לך רוטב ברביקיו, רוטב פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא משהו. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל כנף עוף במפרקים לעשות 3 חתיכות; להשליך קצה.
מחממים תנור ל-425 מעלות. להמיס מרגרינה במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', בתנור.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בשקית פלסטיק גדולה גדולה לשימוש חוזר.
להוסיף עוף; לאטום את התיק בחוזקה. לנער עד העוף מצופה לחלוטין בתערובת קמח.
אופים חשוף 20 דקות; להפוך עוף.
מערבבים רוטב ברביקיו, רוטב פלפל, תיבול Cajun וכמון בקערה בינונית.
יוצקים על עוף; לזרוק עד מצופה באופן שווה עם רוטב.
אופים חשפו 10 עד 12 דקות יותר או עד חום זהוב בהיר מבחוץ ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבות נחתכים.
מגישים עם רוטב ומקלות סלרי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.