כנפי עוף בסגנון באפלו
אם יש לכם חומץ, שמן, תערובת רוטב סלט חווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 37%. מתכונים דומים: כנפי עוף בסגנון באפלו, כנפיים בסגנון באפלו, ו באפלו בסגנון כנפיים חמות עם רוטב טבילה גבינה כחולה.
הוראות
שמן חום בסיר עמוק או בסיר גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מטגנים כנפי עוף בקבוצות קטנות בשמן חם עד שכבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, על 15 דקות לכל אצווה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות F (74 מעלות C). להבטיח שמן מגיע 375 מעלות F (190 מעלות C) בין קבוצות.
ממיסים חמאה בסיר על אש נמוכה. מערבבים רוטב חם, תערובת רוטב ראנץ, וחומץ לתוך החמאה המומסת.
שים כנפי עוף מבושלות בקערת ערבוב גדולה. מצקת רוטב על כנפיים ולזרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.