כנפי עוף ברוטב שום
כנפי עוף ברוטב שום יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פפריקה, לימונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו כנפי עוף ברוטב פרמזן כנף שום, בננה-שום כנפי עוף עם רוטב קרם טבילה טרופי Plantains מתוק, ו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J) (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את כנפי העוף במים קרים להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים קמח במגש רדוד ומתבלים אותו על ידי הוספת פפריקה, מלח ופלפל. לזרוק לשלב, ואז לדלות את הכנפיים בקמח.
מחממים שמן במחבת ומחממים את כנפי העוף מכל הצדדים.
הסר את העוף מהמחבת והנח בצד על מגש.
מוסיפים את פתיתי הפלפל, עלה דפנה, לימונים, שום, אורגנו, שרי ומרק עוף למחבת.
מבשלים 2 דקות כדי להתאדות את האלכוהול. תחזיר את העוף למחבת. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 15 דקות, או מטגנים בתנור 375 מעלות שחומם מראש במשך 20 דקות.