כנפי עוף מזוגגות בכתום
כנפי עוף מזוגגות בכתום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המתאבן שלך. מנה אחת מכילה 602 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא רוטב סויה, כנפי עוף, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כנפי עוף מזוגגות כתומות, כנפי עוף כתומות מזוגגות, ו כנפי עוף מזוגגות בכתום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את מיץ התפוזים עם גרידת תפוזים, שום, רוטב סויה, סוכר חום, מלח ופלפל.
מוסיפים את כנפי העוף וזורקים למעיל.
על שני דפי אפייה גדולים, לסדר את הכנפיים בשכבה אחת. שמור 1/4 כוס של תערובת כתום כפית את שאר התערובת על הכנפיים.
אופים במשך 20 דקות. הפוך את הכנפיים מעל ולהוסיף אותם עם תערובת תפוז שמורות. לבשל עד הרגע, בערך עוד 10 דקות.
מגישים את זה מזון אצבע עם ירקות שאתה יכול גם לאכול עם הידיים, כגון רצועות של שומר גלם או jicama.
מבחן-קצה המטבח: כאשר אתה מגרר את גרידת התפוז, להסיר רק את השכבה הכתומה של העור, עוזב את החריר הלבן מאחור.
המלצת יין: מתוק, מלוח, וחם, מנה זו באמת צריכה יין עם חומציות טובה, אלכוהול מתון, רק מגע של מתיקות. תחפשו גרמני עם אלכוהול נמוך, קבנט ריזלינג או ריזלינג יבש למחצה מאזור פינגר לייקס בניו יורק.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.