כנפי עוף סיניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כנפי עוף סיניות. מנה אחת מכילה 65 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. גשו לסופר וקנו סוכר חום, אופציונלי: מקלות סלרי ורוטב סלט חווה, מלח שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: כנפי עוף סיניות, כנפי עוף סיניות דביקות, ו סיר חרס-כנפי עוף סיניות.
הוראות
מניחים כנפיים בשקית רוכסן פלסטיק גדולה; להפריש.
מערבבים רוטב סויה ו-5 המרכיבים הבאים; יוצקים על כנפיים, פונים למעיל. מכניסים למקרר בין לילה, מסתובבים מספר פעמים.
מסננים כנפיים, משליך מרינדה; לארגן שכבה אחת על מחבת ג ' לי רול ungreased.
אופים ב 450 במשך 25 עד 30 דקות או עד הזהב ומיצים לרוץ ברור כאשר עוף הוא פירסינג עם מזלג.
מגישים עם סלרי ורוטב חווה, אם תרצה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.