כנפי שפשוף צ'ילה
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל 30 hor d ' oeuvre? כנפיים שפשף צ'ילה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, כנפי עוף, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו צ'ילה-שפשף Sirloin ו ירוק צ'ילה נאצ' וס, מנגל יבש שפשף כנפי עוף וידאו, ו הודו שפשף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדפים בשליש העליון והתחתון של התנור מחממים עד 450 מעלות F. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ושמן קל.
מערבבים את אבקת צ ' ילה, כמון, כוסברה, ציפורן, 2 כפיות מלח 3/4 פלפל כפית בקערה גדולה.
הוסף את הכנפיים וזרוק למעיל.
פורשים את הכנפיים, מרווחים זה מזה, על סדיני האפייה מוכנים.
אופים, פונה פעם אחת, עד השחמה ופריך, כ -40 דקות.
אבקת אנצ 'ו צ' ילה נותנת אלה בעיטה מעושנת מעט; אוהבי כנף רציניים ירצו להגביר את החום.
שים 2 jalapenos, 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה, 1/4 כפית קאיין, מיץ של 1 סיד 1 ו 1/2 כפות שמן צמחי במעבד מזון דק קוצצים. לזרוק עם הכנפיים; להשרות 2 שעות.
מברישים את המרינדה ולשפשף ואופים לפי ההוראות, השמטת הפלפל השחור.
להשרות את הכנפיים בתערובת חלפיניו (ראה לעיל), ואז לשפשף ולאפות לפי ההוראות. כ 5 דקות לפני שהם מסיימים לאפות, מברשת עם תערובת של 3 כפות כל דבש ורוטב Sriracha (רוטב צ ' ילי אסייתי חם).
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.