כנפיים דביקות מתוקות ומתוקות עם טבעות פריכות
רק כמה אנשים באמת אהבו את ההור ד ' אובר הזה. אם יש לכם קמח תירס, מלח ופלפל, רוטב צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פריך מתוק דביק חריף כנפיים, כנפיים דביקות מתוקות ומתובלות, ו כנפי עוף מתוקות, דביקות ומתובלות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים את הכנפיים על תבנית עם נייר אפייה ללא מקל ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ואופים 30 דקות.
בכוס מדידה גדולה מקציפים יחד ריבת תפוזים, תיבול עופות ורוטב צ ' ילי ומניחים בצד.
מוציאים את העוף מהתנור והופכים את התנור לצלייה.
הסר נייר כסף ושפוך רוטב מעל הכנפיים וודא שהם מצופים היטב.
מכניסים חזרה לתנור וצולים למשך 5 דקות. עקוב אחריהם כדי לוודא שהרוטב לא נשרף.
שלבו בצל פרוס וחלב חמאה בקערה גדולה. זורקים לציפוי ומניחים להשרות למשך 5 דקות.
יוצקים שמן למחבת גדולה על אש בינונית ומחממים ל 375 מעלות צלזיוס.
מערבבים קמח, קמח תירס ופפריקה בתבנית אפייה.
מסננים טבעות בצל. עובדים בקבוצות, מוסיפים כמה טבעות בצל לתערובת הקמח בזמן והופכים למעיל.
מוסיפים לשמן החם ומטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות.
מסננים על שקית נייר חומה או מגבות נייר.
מפזרים מלח ופלפל ומגישים.
אם לא מגישים מיד את הטבעות ניתן להחזיק בתנור 250 מעלות צלזיוס עד 15 דקות.
יין מומלץ: שדי פסיון אם ), משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, 3 כפות חרדל יבש,, סוג פריט בתפריט, ורוד נוצץ
כנפי עוף עובד ממש טוב עם יין לבן, משקה אלכוהולי, ומרכיב. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מומו סוביניון בלאן. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -15 דולר.
![מומו סוביניון בלאן]()
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.