כנפיים מחליקיים מטוגנות
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? כנפי להחליק מטוגנות קמח תירס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך להחליק כנף, קמח תירס, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חלב-חמאה כקינוח. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו מחבת מטוגן להחליק עם חמאה חומה מחית גזר לבן, טרוטת קמח תירס מטוגנת עם אשכולית ומרווה מטוגנת, ו ארטישוקים מטוגנים בקמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את להחליק לארבעה חלקים שווים ולתת להם לספוג את חלב החמאה במשך כמה דקות. בקערה רדודה, לשלב את קמח התירס, קמח, מלח, פלפל, טימין קצוץ. לדלות את חתיכות להחליק בתערובת קמח תירס ולנער את עודף
מחממים את השמן במחבת כבדה או במחבת על חום בינוני עד שהוא בקושי מתחיל לעשן. בזהירות להוסיף את להחליק על השמן בשכבה אחת. אם הם לא יתאימו בשכבה אחת, מטגנים אותם בקבוצות. מבשלים 3 עד 4 דקות., עד הקרום הוא השחי קלות. הפעל ומבשל עוד 2 עד 3 דקות.
הסר את להחליק מהמחבת ולנקז על מגבות נייר. מסדרים את להחליק על צלחות עם טריזי לימון, כמה גבעולי טימין, וקמצוץ פטרוזיליה קצוצה.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.