קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים

כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים
כעכים רכים חרדל מ ' חטיפים מלוחים הוא מנת תוספת צמחונית. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 129 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-131 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חרדל מגורען, קמח, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בייגלה רך עם חרדל, בייגלה מתוק ומלוח טבול, ו שעועית ירוקה Tempura עם מטבל Tapendade מ ' חטיפים מלוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, אבקת מאלט, ומלח כשר בקערת מערבל הדוכן המצורף למשוט ומתמזגים לכמה רגעים כדי לערבב. טופס באר במרכז הקמח, לשפוך במים החמים, ולפזר את השמרים מעל, ערבוב אותו בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מאלטמאלט
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו לשבת עד השמרים הוא מקציף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את החרדל לקערה וממזגים את החומרים הרטובים והיבשים יחד במהירות בינונית-נמוכה עד לקבלת הבצק הלוכד. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות ללוש אותו במשך 2 עד 3 דקות, עד חלקה. (סוגים שונים של חרדל יש רמות שונות של לחות; ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר קמח אם הבצק הוא דביק.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, הופכים את הבצק כך שהוא מצופה באופן שווה. מכסים את הקערה במגבת מטבח ומניחים בצד במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מחממים את התנור ל 191°. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון. ממלאים סיר גדול ורחב כשני שלישים מלא במים ומניחים אותו על אש בינונית כדי להתחמם תוך יצירת הבייגלה. (אם המים מגיעים לרתיחה לפני הצורך, להפחית את החום נמוך.)
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הפעל את הבצק עלה על הדלפק ולהכות אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
7
חותכים את הבצק לרבעים, ולאחר מכן לחתוך כל רבעון לשלישים, עבור 12 חתיכות בגודל יחסית אפילו. מכסים את חתיכות הבצק במגבת מטבח עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מגלגלים את אחד ממנות הבצק לתוך חבל באורך של כ-18 אינץ'. כשהחבל אופקי על הדלפק לפניכם, הרימו קצה אחד בכל יד וציירו את הקצוות כלפי מטה, ויצרו לולאה רחבה שהקצוות חופפים בתחתית בכ-2 אינץ'. תצליב את הידיים שלך לפניך ותרים את שני הקצוות של הבצק, תרים אותם כמה סנטימטרים מעל הדלפק. הצלב את הידיים שלך בחזרה לצד שמאל וימין, מסובב את הבצק כפי שאתה עושה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
להניח את הבצק מסתיים מעל החלק העליון של הלולאה, כך טוויסט יושב במרכז הבייגלה. בעדינות לצבוט את הבצק מסתיים לתוך הלולאה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
מניחים את הבייגלה בצד, מכוסים במגבת מטבח, תוך יצירת בייגלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
11
כאשר כל הבייגלה נוצר, להתאים את החום מתחת למים כדי לשמור על רתיחה עדינה. מערבבים בסודה לשתייה. מוסיפים בעדינות 3 בייגלה ומבשלים במשך 2 דקות, הופכים אותם באמצע. הרם את הבייגלה עם כף מחוררת או מרית ולנקז במשך כמה רגעים על המחבת, ולאחר מכן להעביר את תבנית האפייה מוכנה. מבשלים את בייגלה הנותרים באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הכה את חלמון הביצה עם 11/2 כפיות מים בצלחת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
מברישים את הבייגלה בתערובת החלמון ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
14
אופים עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מעבירים את הבייגלה למדף תיל כדי להתקרר. מסדרים את הבייגלה בקערה או על מגש ומגישים. הבייגלה יהיו במיטבם ביום שהם יהיו מוכנים. אם יש לך שאריות, הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום במשך יום או יומיים, ואז התחמם בעדינות בתנור, עטוף בנייר כסף, כדי לרכך אותם קצת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)