לכו לחנות ואספו שאלוט, חרדל דיז'ון, כרוב ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד גם הר ד ' אובר זול. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט כרוב אדום, רדיצ'יו ואנדיב / סלט חורף, סלט אנדיב אדום ולבן, ו סלט אנדיב אדום וגרגר הנחלים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה; צולים עד להזהבה, כ -12 דקות. משרים את שאלוט במים קרים, 10 דקות, ולאחר מכן לנקז ולשטוף. זורקים את הכרוב עם 1 כפית מלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
שאלוט, מגורר או טחון
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הקציפו בקערה אחרת את החומץ, מיץ הלימון, החרדל, הסוכר ו -1 / 2 כפית הפלפל. מקציפים בהדרגה את שמן הזית, ואז את הקרם פרש. מערבבים פנימה את הסלרי והשאלוט.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים לכרוב וזורקים. מכסים ומצננים לפחות 30 דקות או עד 6 שעות. לפני ההגשה פורסים דק את האנדיב לאורכו וזורקים עם תערובת הכרוב; מתבלים במלח ופלפל.
ניתן לשלב סלט עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות את וי די רומנס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-36 דולר לבקבוק.