כרוב בסגנון קמחי
כרוב בסגנון קימצ'י עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 13 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו את סמבל אולק, בצל ירוק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: כרוב קמחי, כרוב קוריאני קמחי, ו כרוב נאפה וגזר קימצ'י.
הוראות
שמור 1/2 כפית מלח; להפריש.
מניחים כרוב בקערה גדולה; מפזרים מלח שנותר על כרוב, מפזרים בין העלים. לשקול כרוב עם קערה קטנה יותר מלאה פחיות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות; לנקז. לשטוף את הכרוב ביסודיות מתחת למים קרים; לנקז.
הסר עלי כרוב מן הליבה; להשליך את הליבה.
שלב שמורות 1/2 כפית מלח, בצל, ושאר החומרים בקערה בינונית.
מורחים תערובת צנון על עלי כרוב; מסדרים עלים בשכבות במיכל אטום 1 ליטר, הקשה על עלים כדי לדחוס תערובת. עלים עליונים עם כל תערובת צנון שנותר. מכסים ומקררים 1 שבוע. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות.