קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

כרוב ואטריות פולניות של סבתא

כרוב ואטריות פולניות של סבתא
אם יש לכם חמאה, מים, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אטריות וכרוב בסגנון פולני, כרוב פולני ואטריות (Lazanki), ו אטריות וכרוב פולניות של גורמה חסכנית.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים כרוב ובצל עד רך מאוד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
חמאהחמאה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בפסטה עניבת פרפר וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה עד רך אבל עדיין קצת מוצק, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
לנקז היטב ולהניח בצד.
4
מערבבים מים ובישלו בשר חזיר לתוך תערובת כרוב; חום דרך. מערבבים היטב בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
כרובכרוב
סוכרסוכר
מיםמים
5
מערבבים בעדינות פפיון לקשור פסטה לתוך בשר חזיר וכרוב וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
FarfalleFarfalle
כרובכרוב
חםחם