כרוב ואטריות פולניות של סבתא
אם יש לכם חמאה, מים, בשר חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אטריות וכרוב בסגנון פולני, כרוב פולני ואטריות (Lazanki), ו אטריות וכרוב פולניות של גורמה חסכנית.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית נמוכה; מבשלים ומערבבים כרוב ובצל עד רך מאוד, כ -30 דקות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בפסטה עניבת פרפר וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה עד רך אבל עדיין קצת מוצק, על 12 דקות.
מערבבים מים ובישלו בשר חזיר לתוך תערובת כרוב; חום דרך. מערבבים היטב בסוכר.
מערבבים בעדינות פפיון לקשור פסטה לתוך בשר חזיר וכרוב וחום דרך.