כרוב וירקות חרדל
כרוב וירקות חרדל יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. אם יש לכם כרוב ירוק, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה טוב. מתכונים דומים: ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו כרוב וירקות חרדל.
הוראות
למלא סיר 4 ליטר באמצע הדרך עם מים ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מביאים מים לרתיחה. בינתיים, קוצצים את כל הירוקים לחתיכות בינוניות.
מניחים ירקות לתוך מים רותחים, להסיר סיר מחום, ולתת לשבת 2 עד 3 דקות.
מחממים שמן במחבת גדולה ומבשלים שום בעדינות עד שהוא מתחיל להפוך חום בהיר, נזהרים לא לשרוף.
מוסיפים ירקות לבנים, חומץ, סוכר 2 כפיות מלח ו 2 כפיות פלפל.
למלא סיר 4 ליטר באמצע הדרך עם מים ועונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מביאים מים לרתיחה. בינתיים, קוצצים את כל הירוקים לחתיכות בינוניות.
מניחים ירקות לתוך מים רותחים, להסיר סיר מחום, ולתת לשבת 2 עד 3 דקות.
מחממים שמן במחבת גדולה ומבשלים שום בעדינות עד שהוא מתחיל להפוך חום בהיר, נזהרים לא לשרוף.
מוסיפים ירקות לבנים, חומץ, סוכר 2 כפיות מלח ו 2 כפיות פלפל.