כרוב וקימצ'י
כרוב וקימצ'י יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, מרק עוף, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap), מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, ו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה עם שומן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד שהחמאה מתחילה קצף.
מוסיפים בצל; מטגנים 3 עד 5 דקות או עד בצל רק מתחיל חום.
להוסיף בשר חזיר, ו מוקפץ 3 דקות.
מערבבים את הכרוב ואת 2 המרכיבים הבאים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, במידה הרצויה של doneness (כ -10 עד 30 דקות, בהתאם להעדפת הצבע והעדינות שלך. כרוב צריך להיות ירוק תוסס ועדין אבל עדיין יש קצת ללעוס אותם ב 10 דקות).
מוסיפים חומץ, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
העברת תערובת לקערה גדולה, ולזרוק עם קמחי.