כרוב ותבשיל נקניק
כרוב ותבשיל נקניק הוא תבשיל ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור סתיו. גשו לסופר וקנו חזרת, שמנת, נאפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו תבשיל נקניק וכרוב, תבשיל כרוב ונקניק מנחם, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204° פורסים את הכרוב בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים 1/3 של כרוב בתנור הולנדי או תבשיל.מכל נקניק, לקצץ 1 קצה, החל בקצה השני, לסחוט כדי להסיר את הבשר מן המעטפת.סדר חצי נקניק על גבי הכרוב. לחץ בחוזקה. למעלה עם מחצית הכרוב הנותרים וכל הנקניקיות הנותרות ולחץ שוב.
מורחים את שאר הכרוב על הנקניק. מכסים בנייר כסף ואופים עד שהכרוב רך, כ 1 שעה, 40 דקות.
בואו לעמוד במשך 5 דקות.בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה חזרת או חרדל. פורסים את התבשיל לפלחי ומגישים בתערובת השמנת החמוצה.