כרוב חם ושעועית ירוקה נטול גלוטן,, כל 30, וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 632 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא זנגביל, עגבניות, זרעי הל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: שעועית ירוקה עם ויניגרט בייקון חם, סלט תפוחי אדמה דיז'ון חם עם שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה וכרוב "סקנדיה".
הוראות
1
בסיר בינוני, על אש נמוכה, חמאה להמס; מוסיפים בצל, שום, זנגביל, חילבה, כמון, הל, אורגנו, כורכום, בזיליקום, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכום
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום ולתת לעמוד 10 דקות; זן דרך מסננת רשת בסדר לתוך קערה הוכחת חום (ניתן לאחסן במיכל מכוסה היטב במקרר במשך 3 שבועות). כדי להפוך את הכרוב שעועית ירוקה לחמם מחבת או מחבת על חום בינוני; להמיס 1/2 כוס חמאה מתובלת ולהוסיף כרוב ובצל פרוס.
לטגן עד כרוב הוא נבול, על 5 דקות; להוסיף עגבניות טריות, עגבניות משומר, שום, זרעי חרדל, זרעי ניז 'לה, כורכום, ברבר, הל, וג' ינג ' ר.לבשל, על אש נמוכה, עד רך וריחני, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות.בינתיים, להכין אמבט מים קרח; להביא 6 כוסות מים לרתיחה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
לתיבול בשר
טיפים עגולים לפינה #4
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכום
Berbere
(שמור 1 כף)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים שעועית ירוקה למים רותחים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד בהיר ומכרז, 3 עד 5 דקות; מיד לנקז ולצלול שעועית לאמבט המים.