כרוב ירוק
כרוב ירוק נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו פלפל, אבקת שום, מלח מתובל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 דקות. וזה די גרוע. נסו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום, ו עוגת כרוב ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, מביאים 3 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים בשר מעושן, תיבול הבית, מלח מתובל ורוטב חם. להפחית את החום בינוני ומבשלים 1 שעה.
לשטוף את הירקות ביסודיות.
הסר את הגבעולים הזורמים במורד המרכז על ידי החזקת העלה ביד שמאל והפשטת העלה עם יד ימין. העלים הצעירים העדינים בלב הכרוב לא צריכים להיות מופשטים. מחסנית 6 עד 8 עלים על גבי אחד את השני, להפשיל, לחתוך לפרוסות 1/2 עד 1 אינץ עבה.
מניחים ירקות בסיר עם בשר ומוסיפים חמאה. מבשלים 45 עד 60 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר נעשה טעם ולהתאים תיבול.
מגישים עם המנה האהובה כמו בצד.
כדי להפוך את הבית תיבול, לערבב מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.