קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות51
מגזין

כרוב ירוק עם שומר וחמאה כתומה

כרוב ירוק עם שומר וחמאה כתומה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרוב ירוק ושעועית חמאה, כרוב ירוק מוקפץ עם חמאת מיסו קרמל, ו ירוק אביבי עם ויניגרט תפוז-שומר.

הוראות

1
ממיסים את החמאה בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הגוון ואת גרידת התפוז ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שומר חומים סביב הקצוות, על 10 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, ערבוב מדי פעם, עד להשחמה שווה, על 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את מיץ התפוזים ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת בשליש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים את הקולרים בקבוצות, מוסיפים עוד כמו העלים לנבול. מבשלים את הכרוב עד רק במכרז, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש