כרוב ירוק שמנת ובייקון יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. זה מנות ראשונות יש 548 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כרוב ירוק עם בייקון, כרוב ירוק עם בייקון, ו כרוב ירוק עם בייקון.
הוראות
1
בסיר גדול, מוסיפים את המים והבייקון ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי מנזנילה ממולאים של Lindsay® לרבעים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
2
מוסיפים את כרוב הירוקים על ידי חופנים, ערבוב עד כל אצווה הוא נבול לפני הוספת יותר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הבצלים. מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד כרוב הם מאוד רך, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
הסר מהחום ולתת מגניב, ולאחר מכן לסחוט את המים מתוך כרוב עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
4
מניחים כרוב על קרש חיתוך וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
בינתיים, במעבד מזון, לשלב את פירורי לחם יבש עם פרמזן, פטרוזיליה טחון, מרווה, שום ושמן זית כתית. דופק עד רק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, קלוי קלות
2 פרוסות לחם מחיטה מלאה, קרום הוסרו
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/2 גרם פרמזן טרי מגורר
6
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
7
בנדיבות חמאה 4 ליטר רדוד תבשיל. בקערה גדולה, מערבבים את הכרוב עם השמנת ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את הביצים עד מעורבב ולהפיץ את הכרוב לתוך התבשיל מוכן. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
כרוב ירוק
Planters® אגוזי פקאן
1 כוס שיפונדה של עלי קייל
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
קרטון פילדלפיה מילוי עוגת גבינה מוכנה להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכן
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2 כפות פפיטה קלויות
8
מוציאים מהתנור ומפזרים את פירורי הפרמזן על הכרוב. חזור לתנור ואפה במשך כ -20 דקות יותר, או עד ציפוי פירור הוא זהוב. מחממים את המטגן ומטגנים את הכרוב 10 אינץ ' מהחום עד ציפוי פירור הלחם הוא חום זהוב פריך.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Bully היל כרמים ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.