קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר

כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כרוב עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך כרוב סבוי, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, לחמניות כרוב ממולאות מתובל ברוטב רוטב פטריות, ו מלית פטריות בר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
ממלאים סיר גדול-אחד שבו אתה יכול לטבול ראש שלם של כרוב—עם מים ולהביא לרתיחה. (כדאי להשתמש בסיר עם מסננת, כגון סיר פסטה, כך שתוכל להרים את הכנס כדי להסיר את הכרוב מבושל, ולא להיאבק עם כפיות או מלקחיים.)
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הראש הראשון של כרוב פרבול במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3
הסר ולתת לו לנקז במסננת בכיור עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בינתיים, לבשל את הראש השני של כרוב, ניקוז, מגניב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בעדינות למשוך את העלים החיצוניים את כל כרוב. (חלקם עשויים להיות רטובים או קרועים.) הגדר אלה בצד כדי קו צלחת אפייה. זה עוזר לחתוך חלק מהגבעול הגס בהתחלה ובזמן קילוף העלים. המטרה שלך היא להיות 12 עד 16 בינוני מושלם עלים גדולים שבו לגלגל את המילוי. הניחו בצד את העלים הקטנים לריפוד תבנית האפייה גם כן. אם אתה יכול לקבל יותר מ -16 עלים לדברים, לעשות זאת-אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי יונים קטנות. ללטף כל עלה יבש ולהניח בצד על מטבח או מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
במחבת קטנה, להמיס 2 כפות של החמאה על אש בינונית, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום והכניס את הבצל, האורז והבשר קצוץ למעבד מזון; מתבלים במלח ופלפל; ומערבבים עד מעורבב היטב. אתה רוצה להיות זהיר לא overprocess את המילוי-זה צריך להיות עקביות של כדורי בשר גלם, ולא להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
לפרוס את" הבחירה " עלי כרוב על משטח עבודה ולחלק את המילוי בין העלים: גודל המנה המדויק עבור כל אחד יהיה תלוי בגודל של העלה. (אני לגבש את המילוי על עם כף, הצבת אותו ליד החלק התחתון של העלה). אם כל גזע שנותר על העלה נראה קשה במיוחד או עבה, אתה יכול לקלף אותו עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
8
מגלגלים את העלים, מתקפלים בצדדים ומסתיימים כך המילוי סגור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
בשורה התחתונה של 9-x-12-in/23-x-30.5 ס " מ צלחת אפייה עם כל שאריות עלי כרוב. (אם, לאחר רירית המנה, אתה מוצא עדיין יש לך הרבה עלים שאריות, לאחסן אותם במקרר ובסופו של דבר לקצוץ אותם, לבשל בחמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל לשמש צלחת בצד לארוחה אחרת!). השאר את הלחמניות למעלה, בצד התפר למטה; הם יכולים להיות צפופים יחד, רק כל עוד הם לא חופפים. אם נגמר לך מקום בתבנית אפייה אחת, להתחיל קטן, שני אחד, רירית אותו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
יוצקים את מרק העוף (זה צריך לבוא על שליש הדרך במעלה הצדדים של לחמניות, ולא לטבול אותם). נקדו את צמרות הלחמניות עם 3 כפות חמאה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
אופים במשך 40 דקות עד 1 שעה, או עד צמרות זהובות מעט פריך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר את לחמניות הכרוב על מגש ולשמור חם (אתה יכול אוהל אותם עם נייר כסף ולשמור אותם בתנור כבוי). להשליך את העלים רירית צלחת האפייה, אבל להזמין את המרק, אשר יתווספו רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים לפחות 30 דקות, עד שהתרככו. מסננים את הנוזל השריה דרך מסננת בסדר רשת מרופדת במגבת נייר או בכותנה, מונח על קערה. לסחוט את הפטריות עד המיצים מופקים כל. תניח את הנוזל בצד. יש לשטוף את הפטריות במים קרים, לטפוח יבש, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
במחבת גדולה, ממיסים את החמאה על אש בינונית ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הפטריות הטריות הקצוצות ופטריות מיובשות ספוגות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הפטריות רכות וזהובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מפזרים את הפטריות עם הקמח, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים כל הזמן עד שהפטריות מצופות היטב. מוסיפים לאט את הנוזלים השריית פטריות שמורות, ממשיכים ומערבבים עד שכל הנוזל מעורבב ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5
מוסיפים את היין, השמנת וכל מרק שנותר במחבת שבה התבשלו לחמניות הכרוב, מוסיפים כל אחד בנפרד, מערבבים כל הזמן, ומאפשרים לרוטב להתעבות לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום. מבשלים את הרוטב במשך 15 דקות טובות או משהו כזה, עד עבה ועשיר. אם הרוטב עדיין דק מדי לאחר 15 דקות, להעלות את החום ומבשלים ברתיחה עדינה, ערבוב, עד מופחת עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
כאשר מוכן לשרת, יוצקים את רוטב הפטריות על לחמניות הכרוב, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מתוך מטבח כפרי פולני מאת אן אפלבאום ודניאל קריטנדן, © 2012 Chronicle Books