כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כרוב עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך כרוב סבוי, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, לחמניות כרוב ממולאות מתובל ברוטב רוטב פטריות, ו מלית פטריות בר.
הוראות
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ממלאים סיר גדול-אחד שבו אתה יכול לטבול ראש שלם של כרוב—עם מים ולהביא לרתיחה. (כדאי להשתמש בסיר עם מסננת, כגון סיר פסטה, כך שתוכל להרים את הכנס כדי להסיר את הכרוב מבושל, ולא להיאבק עם כפיות או מלקחיים.)
מוסיפים את הראש הראשון של כרוב פרבול במשך כ 10 דקות.
הסר ולתת לו לנקז במסננת בכיור עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בינתיים, לבשל את הראש השני של כרוב, ניקוז, מגניב.
בעדינות למשוך את העלים החיצוניים את כל כרוב. (חלקם עשויים להיות רטובים או קרועים.) הגדר אלה בצד כדי קו צלחת אפייה. זה עוזר לחתוך חלק מהגבעול הגס בהתחלה ובזמן קילוף העלים. המטרה שלך היא להיות 12 עד 16 בינוני מושלם עלים גדולים שבו לגלגל את המילוי. הניחו בצד את העלים הקטנים לריפוד תבנית האפייה גם כן. אם אתה יכול לקבל יותר מ -16 עלים לדברים, לעשות זאת-אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי יונים קטנות. ללטף כל עלה יבש ולהניח בצד על מטבח או מגבת נייר.
במחבת קטנה, להמיס 2 כפות של החמאה על אש בינונית, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד השחמה קלה.
הסר מהחום והכניס את הבצל, האורז והבשר קצוץ למעבד מזון; מתבלים במלח ופלפל; ומערבבים עד מעורבב היטב. אתה רוצה להיות זהיר לא overprocess את המילוי-זה צריך להיות עקביות של כדורי בשר גלם, ולא להיות רגשני.
לפרוס את" הבחירה " עלי כרוב על משטח עבודה ולחלק את המילוי בין העלים: גודל המנה המדויק עבור כל אחד יהיה תלוי בגודל של העלה. (אני לגבש את המילוי על עם כף, הצבת אותו ליד החלק התחתון של העלה). אם כל גזע שנותר על העלה נראה קשה במיוחד או עבה, אתה יכול לקלף אותו עם מקלף ירקות.
מגלגלים את העלים, מתקפלים בצדדים ומסתיימים כך המילוי סגור.
בשורה התחתונה של 9-x-12-in/23-x-30.5 ס " מ צלחת אפייה עם כל שאריות עלי כרוב. (אם, לאחר רירית המנה, אתה מוצא עדיין יש לך הרבה עלים שאריות, לאחסן אותם במקרר ובסופו של דבר לקצוץ אותם, לבשל בחמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל לשמש צלחת בצד לארוחה אחרת!). השאר את הלחמניות למעלה, בצד התפר למטה; הם יכולים להיות צפופים יחד, רק כל עוד הם לא חופפים. אם נגמר לך מקום בתבנית אפייה אחת, להתחיל קטן, שני אחד, רירית אותו באותו אופן.
יוצקים את מרק העוף (זה צריך לבוא על שליש הדרך במעלה הצדדים של לחמניות, ולא לטבול אותם). נקדו את צמרות הלחמניות עם 3 כפות חמאה שנותרו.
אופים במשך 40 דקות עד 1 שעה, או עד צמרות זהובות מעט פריך.
הסר את לחמניות הכרוב על מגש ולשמור חם (אתה יכול אוהל אותם עם נייר כסף ולשמור אותם בתנור כבוי). להשליך את העלים רירית צלחת האפייה, אבל להזמין את המרק, אשר יתווספו רוטב פטריות.
משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים לפחות 30 דקות, עד שהתרככו. מסננים את הנוזל השריה דרך מסננת בסדר רשת מרופדת במגבת נייר או בכותנה, מונח על קערה. לסחוט את הפטריות עד המיצים מופקים כל. תניח את הנוזל בצד. יש לשטוף את הפטריות במים קרים, לטפוח יבש, וקוצצים גס.
במחבת גדולה, ממיסים את החמאה על אש בינונית ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מוסיפים את הפטריות הטריות הקצוצות ופטריות מיובשות ספוגות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הפטריות רכות וזהובות.
מפזרים את הפטריות עם הקמח, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים כל הזמן עד שהפטריות מצופות היטב. מוסיפים לאט את הנוזלים השריית פטריות שמורות, ממשיכים ומערבבים עד שכל הנוזל מעורבב ומתעבה.
מוסיפים את היין, השמנת וכל מרק שנותר במחבת שבה התבשלו לחמניות הכרוב, מוסיפים כל אחד בנפרד, מערבבים כל הזמן, ומאפשרים לרוטב להתעבות לפני הוספת הבא.
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום. מבשלים את הרוטב במשך 15 דקות טובות או משהו כזה, עד עבה ועשיר. אם הרוטב עדיין דק מדי לאחר 15 דקות, להעלות את החום ומבשלים ברתיחה עדינה, ערבוב, עד מופחת עוד יותר.
כאשר מוכן לשרת, יוצקים את רוטב הפטריות על לחמניות הכרוב, ומגישים מיד.
מתוך מטבח כפרי פולני מאת אן אפלבאום ודניאל קריטנדן, © 2012 Chronicle Books