קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר

כרוב לחמניות עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לחמניות כרוב עם מילוי בשר ורוטב פטריות בר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 521 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך כרוב סבוי, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, לחמניות כרוב ממולאות מתובל ברוטב רוטב פטריות, ו מלית פטריות בר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f / 180°C / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
ממלאים סיר גדול-אחד שבו אתה יכול לטבול ראש שלם של כרוב—עם מים ולהביא לרתיחה. (כדאי להשתמש בסיר עם מסננת, כגון סיר פסטה, כך שתוכל להרים את הכנס כדי להסיר את הכרוב מבושל, ולא להיאבק עם כפיות או מלקחיים.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הראש הראשון של כרוב פרבול במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
הסר ולתת לו לנקז במסננת בכיור עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. בינתיים, לבשל את הראש השני של כרוב, ניקוז, מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בעדינות למשוך את העלים החיצוניים את כל כרוב. (חלקם עשויים להיות רטובים או קרועים.) הגדר אלה בצד כדי קו צלחת אפייה. זה עוזר לחתוך חלק מהגבעול הגס בהתחלה ובזמן קילוף העלים. המטרה שלך היא להיות 12 עד 16 בינוני מושלם עלים גדולים שבו לגלגל את המילוי. הניחו בצד את העלים הקטנים לריפוד תבנית האפייה גם כן. אם אתה יכול לקבל יותר מ -16 עלים לדברים, לעשות זאת-אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי יונים קטנות. ללטף כל עלה יבש ולהניח בצד על מטבח או מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
במחבת קטנה, להמיס 2 כפות של החמאה על אש בינונית, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהחום והכניס את הבצל, האורז והבשר קצוץ למעבד מזון; מתבלים במלח ופלפל; ומערבבים עד מעורבב היטב. אתה רוצה להיות זהיר לא overprocess את המילוי-זה צריך להיות עקביות של כדורי בשר גלם, ולא להיות רגשני.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
לפרוס את" הבחירה " עלי כרוב על משטח עבודה ולחלק את המילוי בין העלים: גודל המנה המדויק עבור כל אחד יהיה תלוי בגודל של העלה. (אני לגבש את המילוי על עם כף, הצבת אותו ליד החלק התחתון של העלה). אם כל גזע שנותר על העלה נראה קשה במיוחד או עבה, אתה יכול לקלף אותו עם מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
8
מגלגלים את העלים, מתקפלים בצדדים ומסתיימים כך המילוי סגור.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
בשורה התחתונה של 9-x-12-in/23-x-30.5 ס " מ צלחת אפייה עם כל שאריות עלי כרוב. (אם, לאחר רירית המנה, אתה מוצא עדיין יש לך הרבה עלים שאריות, לאחסן אותם במקרר ובסופו של דבר לקצוץ אותם, לבשל בחמאה, ומתבלים עם מלח ופלפל לשמש צלחת בצד לארוחה אחרת!). השאר את הלחמניות למעלה, בצד התפר למטה; הם יכולים להיות צפופים יחד, רק כל עוד הם לא חופפים. אם נגמר לך מקום בתבנית אפייה אחת, להתחיל קטן, שני אחד, רירית אותו באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
יוצקים את מרק העוף (זה צריך לבוא על שליש הדרך במעלה הצדדים של לחמניות, ולא לטבול אותם). נקדו את צמרות הלחמניות עם 3 כפות חמאה שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
11
אופים במשך 40 דקות עד 1 שעה, או עד צמרות זהובות מעט פריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר את לחמניות הכרוב על מגש ולשמור חם (אתה יכול אוהל אותם עם נייר כסף ולשמור אותם בתנור כבוי). להשליך את העלים רירית צלחת האפייה, אבל להזמין את המרק, אשר יתווספו רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
משרים את הפטריות המיובשות במים הרותחים לפחות 30 דקות, עד שהתרככו. מסננים את הנוזל השריה דרך מסננת בסדר רשת מרופדת במגבת נייר או בכותנה, מונח על קערה. לסחוט את הפטריות עד המיצים מופקים כל. תניח את הנוזל בצד. יש לשטוף את הפטריות במים קרים, לטפוח יבש, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במחבת גדולה, ממיסים את החמאה על אש בינונית ומבשלים את הבצל עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות הטריות הקצוצות ופטריות מיובשות ספוגות, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הפטריות רכות וזהובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
מפזרים את הפטריות עם הקמח, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים כל הזמן עד שהפטריות מצופות היטב. מוסיפים לאט את הנוזלים השריית פטריות שמורות, ממשיכים ומערבבים עד שכל הנוזל מעורבב ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
מוסיפים את היין, השמנת וכל מרק שנותר במחבת שבה התבשלו לחמניות הכרוב, מוסיפים כל אחד בנפרד, מערבבים כל הזמן, ומאפשרים לרוטב להתעבות לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את מיץ הלימון ומורידים את החום. מבשלים את הרוטב במשך 15 דקות טובות או משהו כזה, עד עבה ועשיר. אם הרוטב עדיין דק מדי לאחר 15 דקות, להעלות את החום ומבשלים ברתיחה עדינה, ערבוב, עד מופחת עוד יותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
כאשר מוכן לשרת, יוצקים את רוטב הפטריות על לחמניות הכרוב, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מתוך מטבח כפרי פולני מאת אן אפלבאום ודניאל קריטנדן, © 2012 Chronicle Books