קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות15
מגזין

כרוב מטוגן וקילבסה

כרוב מטוגן וקילבסה
כרוב מטוגן וקילבסה דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 440 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. לכי לחנות וקחי נקניקיית נקניק, כרוב, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: Kielbasa y kapusta (Kielbasan וכרוב), כרוב וקילבסה, ו Kielbasan וכרוב.

הוראות

1
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר ומתפוררים. מילואים טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מבשלים ומערבבים כרוב ובצל בטפטוף בייקון על אש בינונית גבוהה עד שהכרוב מתחיל לנבול, 1 עד 2 דקות. מערבבים בייקון, מלח ופלפל לתוך תערובת כרוב; לבשל עד כרוב הוא נבול, 3 עד 5 דקות יותר. מערבבים kielbasa לתוך תערובת כרוב, להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים עד כרוב הוא זהב עדין רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
נקניקייהנקניקייה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף