קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות5
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ממולא / Golabki

כרוב ממולא / Golabki
כרוב ממולא / Golabki יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם אורז, קמח, רסק עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, Golabki (ממולאים כרוב לחמניות), ו Golabki (ממולאים כרוב לחמניות) עבור # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה. לטבול כרוב במים רותחים, להרתיח במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לנקז היטב.
3
הסר את 10 העלים הגדולים וכרוב ולהניח בצד. שמור מספיק עלי כרוב בשורה התחתונה של סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
להביא את 2 1/4 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים אורז ומחזירים מים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות אורז ולתת לבשל עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
6
תן לאורז להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
במחבת גדולה, חום את הבצל ב 3 כפות של חמאה או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בקערת ערבוב בינונית, לשלב אורז, בצל, חזיר גלם. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים את המילוי לתוך 10 חלקים להתפשט באופן שווה על 10 עלי כרוב גדולים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
9
להתגלגל בחוזקה, תוחב את הקצוות בפנים. מסדרים שכבה של עלי כרוב שמורים על החלק התחתון של סיר ומניחים את הכרוב מתגלגל עליהם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מניחים את הפטריות בסיר עם לחמניות כרוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מוסיפים 1/4 כוס מים רותחים לסיר, מפזרים מלח ונותנים לגלילי הכרוב להתבשל על חום בינוני עד למכרז, כ -30 דקות. אם המים רותחים, מוסיפים עוד מים בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
כאשר כרוב ממולא הוא רך, להכין את הרוטב. במחבת, ממיסים את שאר החמאה או המרגרינה וקמח חום על אש נמוכה. לדלל את רביכה עם מלאי כרוב הנותרים מן סיר רול כרוב. מביאים את התערובת לרתיחה. מתבלים עם רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
יוצקים את הרוטב על כרוב ממולא מיד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה