קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

כרוב ממולא הונגרי

כרוב ממולא הונגרי
אם אתה רוצה להוסיף עוד מזרח אירופה מתכונים לתיבת המתכונים שלך, כרוב ממולא הונגרי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. לבמנה עיקרית זו יש 431 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש אורז, מלח, שיני שום וזרעי קימל. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 65%, וזה די טוב. נסו כרוב ממולא הונגרי, לחמניות כרוב ממולאות הונגריות, ו כרוב ממולא בסגנון הונגרי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הסר את הליבה מראש הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
מניחים בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה; מרתיחים עד שהעלים החיצוניים משתחררים מהראש. הרם את הכרוב; הסר עלים מרוככים. מחזירים למים רותחים לריכוך עלים נוספים. חזור על הפעולה עד להסרת כל העלים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר גבעול מרכזי קשוח מכל עלה. הניחו בצד 12 עלים גדולים ללחמניות; שמרו את האיזון לשימוש כמתכון מכוון.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
כף מחצית מכרוב הכרוב לתנור הולנדי; מניחים בצד. בקערה שלבו את הבקר, החזיר, האורז, המלח, הפלפל והביצה. בסיר מבשלים בייקון עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים על מגבות נייר. בטפטופים הקפיצו בצל ושום עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מוסיפים בייקון וחצי מתערובת הבצל לתערובת הבשר; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מניחים כ -3 כפות על כל עלה כרוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
להתגלגל, תוחב בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
מניחים לחמניות, בצד התפר כלפי מטה, על כרוב כבוש בתנור הולנדי. קוצצים גס את כל עלי הכרוב שנותרו; מניחים מעל לחמניות. לתערובת הבצל שנותרה מוסיפים פפריקה, קאיין, עגבניות, זרעי קימל, מים ושאר כרוב כבוש. מבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10
יוצקים מעל לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
מכסים ואופים בחום של 325 מעלות למשך 1 שעה 45 דקות. בקערה קטנה מערבבים בהדרגה קמח לשמנת חמוצה. מערבבים פנימה 1 עד 2 כפות נוזל בישול חם; מערבבים היטב. כף מעל לחמניות כרוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
אופים, ללא כיסוי, 15-20 דקות יותר או עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה