קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

כרוב ממולא סלובקי

כרוב ממולא סלובקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב ממולא סלובקי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בשר בקר טחון, מלח, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. 370 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה אדיר. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, מרק פטריות חג המולד סלובקי, ו לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מערבבים בשר בקר וחזיר יחד. מערבבים בצל, אורז מבושל, פטרוזיליה, מלח, פלפל, מלח שום ו 1/2 פחית מרק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
מרק עגבניותמרק עגבניות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מערבבים היטב.
4
ראש הליבה של כרוב, במקום במים רותחים ומרתיחים עד מבושל חלקית. עלים נפרדים וגבעולים לקצץ. שמור על 24 עד 32 עלים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
חותכים את העלים הנותרים בשורה התחתונה של מחבת קלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אורזים קלות קומץ קטן של תערובת הבשר ומניחים במרכז עלה כרוב. מקפלים את החלק העליון של עלה על תערובת, ואז לקפל בצדדים להתגלגל עד תערובת הוא עטוף לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
להניח לחמניות על גבי עלי כרוב קרועים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים כרוב כבוש באופן שווה על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
9
להניח בייקון על גבי כרוב כבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
10
מפזרים 1 עד 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
11
מערבבים עגבניות קצוצות ומרק עם מים ושופכים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
12
הוסף מים נוספים כדי להגיע לראש כרוב לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
13
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות או עד מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן