כרוב ממולא סלובקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב ממולא סלובקי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בשר בקר טחון, מלח, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. 370 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. וזה אדיר. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, מרק פטריות חג המולד סלובקי, ו לבשל את הספר: מרק כרוב חמוץ סלובקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר מים לרתיחה.
מערבבים בשר בקר וחזיר יחד. מערבבים בצל, אורז מבושל, פטרוזיליה, מלח, פלפל, מלח שום ו 1/2 פחית מרק עגבניות.
ראש הליבה של כרוב, במקום במים רותחים ומרתיחים עד מבושל חלקית. עלים נפרדים וגבעולים לקצץ. שמור על 24 עד 32 עלים שלמים.
חותכים את העלים הנותרים בשורה התחתונה של מחבת קלייה גדולה.
אורזים קלות קומץ קטן של תערובת הבשר ומניחים במרכז עלה כרוב. מקפלים את החלק העליון של עלה על תערובת, ואז לקפל בצדדים להתגלגל עד תערובת הוא עטוף לחלוטין.
להניח לחמניות על גבי עלי כרוב קרועים במחבת.
מניחים כרוב כבוש באופן שווה על לחמניות.
להניח בייקון על גבי כרוב כבוש.
מערבבים עגבניות קצוצות ומרק עם מים ושופכים על לחמניות.
הוסף מים נוספים כדי להגיע לראש כרוב לחמניות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 1/2 שעות או עד מבושל דרך.