קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב מנוניט כרוב תפוחי אדמה Kielbasa לאפות

כרוב מנוניט כרוב תפוחי אדמה Kielbasa לאפות
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: נקניק, מרק תפוחי אדמה וכרוב, Kielbasan ואופים תפוחי אדמה, ו Kielbasa y kapusta (Kielbasan וכרוב).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר ושטוף עלים חיצוניים מכרוב; קו צלחת אפייה 13x9 אינץ ' עם העלים כדי לכסות את החלק התחתון לחלוטין. גרסו את שאר הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים כרוב מגורר, תפוחי אדמה, ונקניק מעושן בקערה; מורחים על עלי הכרוב בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים חלב, ביצים, מלח ופלפל יחד בקערה; מוסיפים קוביות לחם. להפריש עד הלחם סופג קצת נוזל, 1 עד 2 דקות; לשפוך על תערובת הכרוב. למעלה עם פרוסות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה רכים והחלק העליון משחימים קלות, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®