כרוב ניצני בריסל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, נבטי בריסל במרינדה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 19 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . זה עובד היטב כמזנון לא יקר. אם יש לך בצל, שיני שום, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 29% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: נבטי בריסל ברוטב בייקון ושום , ירכי עוף במרינדה אסייתית וחצילים במרינדה אסייתית .
הוראות
חותכים "X" בליבת כל נבט. בסיר גדול מביאים לרתיחה 1 של מים וכרוב ניצנים. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-12 דקות או עד לריכוך.
מסננים ומניחים מיד נבטי כרוב במי קרח.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את הרוטב לסלט, בצל, שום, פטרוזיליה ועשב השמיר; מוסיפים את נבטי הברסל. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך הלילה.
מסננים וזורקים את המרינדה.
מגישים נבטי בריסל עם קיסמים.