כרוב ניצנים מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים מוקפץ. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3562 קלוריות, 112 גרם חלבון ו 165 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %84 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, גבינת מוצרלה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו כרוב ניצנים מוקפץ, כרוב ניצנים מוקפץ, ו כרוב ניצנים מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו את הפיאדינות. בקערה גדולה, מערבבים קמח עם מלח. ממיסים את השמרים הטריים במים חמים ומוסיפים לתערובת הקמח.
מוסיפים שמן ומערבבים הכל יחד באמצעות הידיים, ללוש עד חלקה. לכסות אותו ולתת לו לשבת במשך כ 1 שעה בטמפרטורת החדר, כדי לתת את הבצק לעלות עד כמעט הוכפל size.In בינתיים, מערבבים את הגבינה בצל לבן, מלח ופלפל.אגרוף הבצק למטה, ללוש, לחתוך 6-8 חתיכות שוות.
מרדדים כל אחד למעגל על 8 אינץ ' בקוטר.
מוסיפים 1-2 ק " ג של מילוי הגבינה באמצע העיגול ועוטפים עם שאר עיגול הבצק. לחץ עם האצבעות או באמצעות רולר עד המעגל הוא על 1/4 אינץ ' עבה.מחממים מחבת גדולה שאינה מקל. מבשלים את piadina משני הצדדים עד הבצק חום אבל עדיין רך המילוי חם.
הסר מהחום ולתת להם להתקרר על מתלה קריר.הכן את הרוטב. בתוך שמן חום מחבת שטוח תחתית גדול מעל חום בינוני-נמוך. מבשלים בצל, שום, גזר, סלרי ופלפל אדום לטגן במשך כ -10 דקות.
מוסיפים את מלאי הירקות והיין ומביאים לרתיחה. להפחית את החום, להוסיף את כרוב ניצנים, גרעיני תירס, מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שכל הנוזל מבושל ואת הנבטים רכים לנשוך.