כרוב ניצנים עם בצל ובייקון
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון סמיך, שיני שום, מלח גס ופלפל, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: בייקון שמנת-כרוב ניצנים בצל, כרוב ניצנים טעים עם בייקון ובצל, ו בצל מקורמל - (לפעמים בייקון) - כרוב ניצנים פקאן.
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה, מבשלים את הבייקון בחום גבוה בינוני עד להשחמה, כ -8 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום, מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים, מערבבים, עד מתרככים, כ 5 דקות.
מוסיפים את המניה, מתבלים במלח ופלפל וקמצוץ סוכר ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ל-1 כוס, כ-12 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, blanch את כרוב הניצנים עד בקושי מכרז, על 3 דקות.
הוסף את הנבטים למחבת. מבשלים בעדינות מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רך לאורך, כ 10 דקות; העונה עם מלח ופלפל. באמצעות כף מחוררת, להעביר לקערה. מרתיחים את הנוזל במחבת על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/2 כוס.
יוצקים את הרוטב על כרוב ניצנים ומגישים.