קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי

כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי
כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב ניצנים, שמן זית, romanesco, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם פרושוטו, כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, ו גבינה מטוגנת פולנטה w / פאן קלוי כרוב ניצנים בלסמי + שמן מרווה שום קלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לזרוק את romanesco עם חצי מיץ לימון, קצת שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל שחור. שים על תבנית אפייה ומניח לתוך התנור. צלוי עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
RomanescoRomanesco
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מעיל sautepan גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומביאים לחום בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב יפה, 2 עד 3 דקות, להסיר אותו מהמחבת לנטוש אותו - זה מילא את גורלו שום!
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את כרוב הניצנים וזורקים לשלב. מתבלים במלח ומבשלים עד שהנבטים נובלים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
הסר את המכסה, להעלות את החום בינוני גבוה ולתת את הנבט משאיר חום frizzle, about5 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
לזרוק עם זרעי רימון, romanesco קלוי ומיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
RomanescoRomanesco