קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי

כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי
כרוב ניצנים פריך עם Romanesco קלוי עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כרוב ניצנים, שמן זית, romanesco, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: כרוב ניצנים עם פרושוטו, כרוב ניצנים קלוי של Kittencal / כרוב ניצנים, ו גבינה מטוגנת פולנטה w / פאן קלוי כרוב ניצנים בלסמי + שמן מרווה שום קלוי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לזרוק את romanesco עם חצי מיץ לימון, קצת שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל שחור. שים על תבנית אפייה ומניח לתוך התנור. צלוי עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
RomanescoRomanesco
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מעיל sautepan גדול עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום ומביאים לחום בינוני. כאשר השום הפך חום זהוב יפה, 2 עד 3 דקות, להסיר אותו מהמחבת לנטוש אותו - זה מילא את גורלו שום!
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את כרוב הניצנים וזורקים לשלב. מתבלים במלח ומבשלים עד שהנבטים נובלים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
נבטיםנבטים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
הסר את המכסה, להעלות את החום בינוני גבוה ולתת את הנבט משאיר חום frizzle, about5 דקות יותר. טעם ותיבול עם מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
לזרוק עם זרעי רימון, romanesco קלוי ומיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
RomanescoRomanesco