כרוב עם סלק קלוי ובייקון
גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, כרוב, ציר עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט כרוב תוסס עם שום קלוי-בייקון רוטב וסלק, סלט כרוב עם סלק קלוי, ו כרוב קלוי וסלק עם דבש-חזרת ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
לשטוף לקצץ את הסלק, הסרת שני הקצוות.
מניחים אותם על גיליון מרובע 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה.
טפטוף עם שמן זית ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. אטמו את חבילת נייר הכסף וצלו עד הסלק הם מזלג מכרז, על 1 שעה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל את הבייקון עד בינוני פריך (או עם זאת אתה מעדיף את הבייקון שלך).
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את כרוב, ערבוב מעיל בשומן בייקון שניתנו. מכסים ומבשלים במשך כמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים את ציר העוף ו 2 כפות של חומץ. מערבבים לשלב, לכסות ולאפשר לנבול במשך 6 עד 8 דקות.
לקלף לחתוך את הסלק לחתיכות ולהוסיף אותם לכרוב. מערבבים את הנותרים 2 כפות חומץ.
מוסיפים את הבייקון, מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל.