כרוב, קילבסה ומרק אורז
כרוב, קילבסאן ומרק אורז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 589 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אורז, קילבסה, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: כרוב, קילבסאן ומרק אורז, Kielbasa, כרוב, & ארוחת ערב אורז, ו מרק כרוב נקניק.
הוראות
בסיר בינוני, לשלב 1 3/4 כוסות של מרק העוף עם האורז ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 18 דקות, עד שהאורז רך.
בינתיים, בסיר מרק, מחממים את השמן.
מוסיפים את kielbasa ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מוסיפים את הבצל והכרוב ומבשלים עד שהתרככו, כ -6 דקות.
מוסיפים את 6 כוסות המרק הנותרים ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום נמוך בינוני עד הכרוב הוא רך, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים את האורז ומגישים.