כרובית Herbed וסלט ברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית Herbed וסלט ברוקולי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 113 קלוריות. אם יש לכם ברוקולי, צלפים בריחים, כרובית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו כרובית חמה וסלט שעורה, Herbed Chickpea-ברוקולי סלט עם טחינה לימון רוטב, ו סלט כרובית ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.בינתיים, מניחים שמן זית, פטרוזיליה, צלפים, מיץ לימון, ושאלוט בקערה גדולה לא מגיבה ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי; מניחים בצד.כאשר המים רותחים, מוסיפים ברוקולי וכרובית ומבשלים עד מזלג מכרז, על 4 דקות.
מסננים ומתפרשים על תבנית אפייה עד מקורר מעט, על 5 דקות.
מוסיפים ירקות לוויניגרט וזורקים באופן שווה את המעיל. מתבלים עם מלח נוסף ופלפל שחור טחון טרי.
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או מקורר.