כרובית אפויה מדהימה וברוקולי קנלוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. אם יש לכם צינורות קנלוני, מלח ים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: כרובית קנלוני, כרוב וכרובית קנלוני, ו ברוקולי צלוי מדהים.
הוראות
1
זהו טוויסט על המנה האיטלקית הקלאסית של אורקייט עם ברוקולי, אנשובי ושום-הוספתי כרובית והכנתי לה מנה אפויה בתנור. הטעמים מדהימים.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ושופכים את הברוקולי והכרובית הקצוצים. מרתיחים במשך 5 עד 6 דקות, עד מבושל, ולאחר מכן לנקז במסננת, שמירה על מי בישול.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מחממים סיר רחב, יוצקים כמה דוגמים טובים של שמן זית ומוסיפים את השום. מטגנים במשך כמה שניות, ולאחר מכן מוסיפים את עלי הקורנית, אנשובי, שמן אנשובי וצ ' ילי וממשיכים לטגן במשך כמה שניות נוספות לפני הוספת ברוקולי מבושל וכרובית עם סביב 4 כפות של מי בישול שמורים. מערבבים הכל יחד, לשים מכסה על המחבת משאיר פער קטן, ומבשלים לאט במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב באופן קבוע - overcooking הירקות לא רק עוצם את הטעם שלהם, אבל נותן לך את המרקם שאתה צריך עבור מתכון זה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
זיתים בשלים שלמים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר את המכסה במשך 5 הדקות האחרונות כדי לתת את הלחות להתאדות, ולאחר מכן להשתמש masher תפוחי אדמה למחוץ את הירקות. קח את הסיר מהחום, לטעום את הירקות ואת העונה בזהירות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מורחים את התערובת על תבנית אפייה כדי להתקרר. בינתיים, לקבל את עצמך עוד צלחת אפייה או מחבת צלייה (הגודל הנכון עבור התאמת צינורות cannelloni בנוחות זה לצד זה - אני בודק את זה על ידי הנחת למעשה את הצינורות לתוך המנה, ואז להסיר אותם ולשים בצד 1) ויוצקים את רוטב העגבניות עם קמצוץ של מלח ולגימה של חומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
Cannelloni
20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
עכשיו, כדי להכין רוטב לבן ממש מהיר וקל, מערבבים את הקרם פרש עם חצי מהפרמזן, קומץ מלח ופלפל ומעט ממי הבישול השמורים כדי לדלל אותו.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרש
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
7
כפית תערובת ברוקולי וכרובית מקורר שלך לתוך שקית כריך גדולה לחתוך את הפינה. לסובב את החלק העליון של התיק ולסחוט אותו כדי צינור המילוי לתוך צינורות cannelloni. (אם אתה מעדיף, להשתמש כפית לדחוף את התערובת לתוך cannelloni או להשתמש שקית צנרת.) למלא את הצינורות - אל תהיה קמצן! - ולמקם אותם בשכבה אחת על גבי הרוטב.
להניח את עלי הבזיליקום על הקנלוני ולכפות את הרוטב הלבן שלך באופן שווה מעל. מתבלים בפלפל שחור, מפזרים על יתר הפרמזן וקרעים מעל המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
Cannelloni
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודו
9
טפטוף עם שמן זית כתית אקסטרה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות, או עד זהב מבעבע על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
להתלבש את עלי ארוגולה עם לחיצה של מיץ לימון בערך פי 3 שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית
חזה עוף רוטיסרי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
11
מגישים את קנלוני עם ארוגולה וקצת לחם פריך טוב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
Cannelloni
חזה עוף רוטיסרי
12
"ההסכם שלנו עם המפיקים של" ג 'יימי בבית" רק לאפשר לנו לעשות 2 מתכונים לכל פרק זמין באינטרנט. רשת המזון מצר על אי הנוחות לצופים שלנו foodnetwork.com משתמשים"