קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית בסגנון סיציליאני עם פסטה מחיטה מלאה

כרובית בסגנון סיציליאני עם פסטה מחיטה מלאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כרובית בסגנון סיציליאני עם פסטאן מחיטה מלאה. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 374 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שאלוט, דבש, צנוברים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. נסו פסטה כרובית סיציליאנית, פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה), ו מתכון לפסטה ברוקולי וכרובית סיציליאנית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, ואז המלחו אותו בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הפנה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לדרגת אל-דנטה-רכה אך לא רטובה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
3
מסננים את הפסטה במסננת שנקבעה בכיור.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בינתיים מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הכרובית, השאלוט והשום, ומבשלים תוך ערבוב עד שהכרובית שחומה היטב, כ-8 דקות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות, 2 כפיות מלח, מים, חומץ, צימוקים, דבש, צלפים, טימין, עלה דפנה, זרעי שומר, אם משתמשים, ומתבלים בפלפל שחור. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה במזלג, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מסירים מהאש ומוסיפים את הצנוברים והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
9
מוציאים וזורקים את הטימין ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
10
זורקים ירקות ופסטה יחד עם הפקורינו.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
מזלפים שמן זית נוסף, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12
מגישים מיד, מעבירים עוד גבינה ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

מרכיבים

1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שום3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון2חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר, אופציונליזרעי שומר, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1sprigטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צימוקים זהוביםצימוקים זהובים12 כפיות אבקת שום1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2חתיכות טופי הית' ברמלח כשר, לפי הצורך, בתוספתמלח כשר, לפי הצורך, בתוספת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, ועוד במידת הצורךשמן זית כתית מעולה, ועוד במידת הצורך591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקורינו רומנו מגורד, ועוד יותר לפי הצורךפקורינו רומנו מגורד, ועוד יותר לפי הצורך33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים1כף. חומץ ביין אדוםשאלוט, חתוכה לטבעות דקות.שאלוט, חתוכה לטבעות דקות.1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פנה מחיטה מלאהפנה מחיטה מלאה