לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כרובית בסגנון סיציליאני עם פסטאן מחיטה מלאה. מתכון צמחוני זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 374 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שאלוט, דבש, צנוברים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. ציון זה מוצק. נסו פסטה כרובית סיציליאנית, פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (פסטאן אלה נורמה), ו מתכון לפסטה ברוקולי וכרובית סיציליאנית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה, ואז המלחו אותו בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הפנה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לדרגת אל-דנטה-רכה אך לא רטובה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!
3
מסננים את הפסטה במסננת שנקבעה בכיור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בינתיים מחממים 2 כפות מהשמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הכרובית, השאלוט והשום, ומבשלים תוך ערבוב עד שהכרובית שחומה היטב, כ-8 דקות. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
7
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות, 2 כפיות מלח, מים, חומץ, צימוקים, דבש, צלפים, טימין, עלה דפנה, זרעי שומר, אם משתמשים, ומתבלים בפלפל שחור. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה במזלג, בערך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)