כרובית ונקניק מוקרם
כרובית ונקניק גראטן יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל פחמימות זול עם בשר חזיר, כרובית מוקרם, ו כרובית מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. ממיסים את החמאה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך וזהוב בהיר, על 6 דקות.
מוסיף את החזיר ומבשל, 2 דקות.
מוסיפים את השמנת, החלב, הגבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד מעובה, על 4 דקות.
מעבירים לתבשיל 2 ליטר ומפזרים פירורי לחם וקורנית. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים במשך 20 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות עד הכרובית היא במכרז, 15 עד 20 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 5 דקות לפני ההגשה.טיפ: הפוך את זה למנה צמחונית על ידי דילוג על בשר החזיר.