קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

כרובית ממולאת ההודי מתובל

כרובית ממולאת ההודי מתובל
כרובית ממולאת מתובל הודי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם דומדמניות, שעועית, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי Food.com עם כף מיוחדת במינה. מתכונים דומים: כרובית ממולאת ההודי מתובל, מטבל כרובית הודי מתובל, ו כרובית הודית מתובלת ותפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. מערבבים בכורכום ו 1 כף מלח, מוסיפים את ראש הכרובית ומבשלים עד בקושי מכרז, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כורכוםכורכום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
להעביר את הכרובית למסננת גדולה ולתת cool.In מחבת קטנה, טוסט קמח החומוס על חום מתון, ערבוב, עד חום זהוב, על 2 דקות. לגרד את הקמח לתוך קערה בינונית ולתת מגניב, ולאחר מכן מערבבים את היוגורט, רסק ג ' ינג ' ר, רסק שום ו 1 כף השמן; העונה עם salt.In מעבד מזון מיני, טוחנים דק קשיו. במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוסקמח חומוס
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
הדבק ג ' ינג ' רהדבק ג ' ינג ' ר
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
קשיוקשיו
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הגזר ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
5
מוסיפים את garam masala, כמון, קאיין חילבה ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית ולתת מגניב, ואז מערבבים את גבינת קוטג', צ ' דר, דומדמניות וקשיו הקרקע; העונה עם מלח ופלפל.בזהירות למלא את הראש של כרובית, אריזה כמויות קטנות של תערובת הירקות בין הפרחים ואת הסדקים על החלק התחתון של הראש. מניחים את הכרובית הממולאת בתבנית אפייה, מצד ימין למעלה, ומכניסים את ציפוי היוגורט על כל הראש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
גארם מסאלהגארם מסאלה
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
דומדמניותדומדמניות
קשיוקשיו
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
אופים את הכרובית במשך כשעה, או עד להשחמה עשירה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בואו מגניב במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים