כרובית, פסטה וגבינה מוקרם
כרובית, פסטה, וגרין גבינה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. אם יש לכם קמח, פסטה קונכיות, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברוקולי וכרובית מוקרם מקרוני וגבינה, כרובית וברוקולי מוקרם עם גבינת קממבר, ו ברוקולי וכרובית מוקרמים עם גבינת צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול; מוסיפים כרובית 1/2 כפית מלח למים רותחים, ומבשלים 4 דקות או עד למכרז.
הסר כרובית עם כפית מחוררת, הזמנת נוזל בישול; להניח כרובית בצד. מביאים נוזל בישול לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים פסטה ומבשלים 7 דקות או עד אל דנטה; מסננים ומניחים בצד.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב בסיר, מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים טימין ושום; מבשלים על חום בינוני עד עבה (כ 8 דקות), ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/4 כפית מלח, גבינות, בצל, חרדל, ופלפל.
מערבבים כרובית, פסטה ורוטב גבינה בקערה גדולה. כפית את תערובת הכרובית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס טופס למדוד 1 כוס.
מערבבים פירורי לחם עם חמאה; מפזרים באופן שווה על תערובת כרובית.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.