קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

כרובית צלויה איטלקית

כרובית צלויה איטלקית
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כרובית קלויה איטלקית עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 90 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. 34 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: כרובית איטלקית צלויה, כרובית איטלקית צלויה, ו כרובית צלויה איטלקית.

הוראות

1
שלב את הכרובית, הפלפל, הבצל, השמיר, החומץ הבלסמי, חומץ היין הלבן ושמן הזית בשקית גדולה הניתנת למכירה חוזרת; לנער שקית לציפוי אחיד. אפשר להשרות במקרר 1 עד 2 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שמירשמיר
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
פותחים את השקית ומתבלים במלח ופלפל; אוטמים מחדש את השקית ומנערים שוב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
יוצקים לתבנית אפייה מזכוכית 9 על 13.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהם רכים, כ -30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן