כרובית צלויה איטלקית
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כרובית קלויה איטלקית עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 90 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. 34 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם בצל, שמן זית, פלפל חריף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מצוינת. מתכונים דומים: כרובית איטלקית צלויה, כרובית איטלקית צלויה, ו כרובית צלויה איטלקית.
הוראות
שלב את הכרובית, הפלפל, הבצל, השמיר, החומץ הבלסמי, חומץ היין הלבן ושמן הזית בשקית גדולה הניתנת למכירה חוזרת; לנער שקית לציפוי אחיד. אפשר להשרות במקרר 1 עד 2 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
פותחים את השקית ומתבלים במלח ופלפל; אוטמים מחדש את השקית ומנערים שוב לציפוי.
יוצקים לתבנית אפייה מזכוכית 9 על 13.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהם רכים, כ -30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.