כרובית קארי ומרק בטטה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. לך לחנות ותביא קינמון, מלח, אבקת קארי קלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרק כרובית בקארי בטטה, מרק בטטה בקארי, ו מרק בטטה בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול שאינו מקל (4 ליטרים או גדול יותר).
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל לרכך, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את זרעי הכמון, זנגביל, פלפל צ ' ילה, שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, לעוד 30 שניות. מערבבים במרק, בטטות, 1 כפית אבקת קארי, וקינמון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד בטטה מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
בצל לבן, חתוך לקוביות
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
מוסיף את הכרובית, חומוס, ועגבניות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
הוסף רק מספיק מים כדי כמעט לכסות את הכרובית, כנראה על 3 כוסות. מערבבים ב 2 כפיות הנותרים של אבקת קארי, ולהוסיף מלח ופלפל קאיין (יותר אם אתה אוהב דברים חמים, פחות או אף אחד בכלל אם אתה מעדיף את זה לא חריף). כיסוי ומבשלים עד כרובית הוא במכרז, על 15-20 דקות. מערבבים בחמאת הבוטנים ומגישים חם. הערה: חמאת הבוטנים מוסיפה גרם שומן למנה, אך נותנת למרק עושר שלא תרצו להחמיץ. במידת הצורך, אתה יכול להשאיר אותו או להחליף עם חמאת קשיו או חמאת אגוז אחרת.