כרובית קארי ומרק בטטה
כרובית קארי ומרק בטטה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. לך לחנות ותביא קינמון, מלח, אבקת קארי קלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרק כרובית בקארי בטטה, מרק בטטה בקארי, ו מרק בטטה בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול שאינו מקל (4 ליטרים או גדול יותר).
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל לרכך, על 3-4 דקות.
מוסיפים את זרעי הכמון, זנגביל, פלפל צ ' ילה, שום, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, לעוד 30 שניות. מערבבים במרק, בטטות, 1 כפית אבקת קארי, וקינמון. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות ולבשל על אש נמוכה עד בטטה מתרכך, על 20 דקות.
מוסיף את הכרובית, חומוס, ועגבניות לסיר.
הוסף רק מספיק מים כדי כמעט לכסות את הכרובית, כנראה על 3 כוסות. מערבבים ב 2 כפיות הנותרים של אבקת קארי, ולהוסיף מלח ופלפל קאיין (יותר אם אתה אוהב דברים חמים, פחות או אף אחד בכלל אם אתה מעדיף את זה לא חריף). כיסוי ומבשלים עד כרובית הוא במכרז, על 15-20 דקות. מערבבים בחמאת הבוטנים ומגישים חם. הערה: חמאת הבוטנים מוסיפה גרם שומן למנה, אך נותנת למרק עושר שלא תרצו להחמיץ. במידת הצורך, אתה יכול להשאיר אותו או להחליף עם חמאת קשיו או חמאת אגוז אחרת.