כרובית "קוסקוס"
כרובית "קוסקוס" יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הצמחוני lacto ovo מגישה 4 . מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 360 קלוריות. אם יש לכם גרידת תפוז, צימוקים זהובים, שקדים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו קוסקוס כרובית, קוסקוס כרובית, ו כרובית סלק סלק קוסקוס.
הוראות
עיבוד פרחים כרובית במעבד מזון:
מניחים פרחים כרובית למעבד מזון. דופק מספר פעמים עד הכרובית נראית כמו ארוחה גסה, הדומה קוסקוס מסורתי.
Steam הקרקע כרובית במחבת סאוטה: לכסות את החלק התחתון של מחבת sauté גדול עם שכבה דקה של מים.
מוסיפים מלח, גרידה, ועשב ארומטי כגון רוזמרין, אם משתמשים. להביא לרתיחה, מערבבים.
מוסיפים את הכרובית הקרקעית לסיר, ומפיצים אותה בשכבה זוגית. להביא לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרת הרתיחה הנמוכה ביותר האפשרית. מכסים את המחבת ומבשלים / קיטור במשך 5 דקות.
הסר כרובית לטפיחת סדין להתקרר.
אגוזים חומים, לבשל סלרי, להוסיף בצל ירוק, צימוקים, תפוחים:
מחממים שמן זית במחבת לא-מקל בינונית על חום בינוני.
מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומבשלים עד שהאגוזים מתחילים להשחים מעט.
אם משתמשים בסלרי, מוסיפים את הסלרי וממשיכים לבשל עד שהסלרי מתרכך קלות, כ-2 עד 3 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, הצימוקים או חמוציות מיובשות, ותפוח קצוץ למחבת, ומערבבים כדי להתחמם.
מניחים כרובית תערובת תפוח אגוז לתוך קערה ומערבבים בעדינות לשלב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.