כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 3 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם עלי מרווה, פירורי לחם, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הכרובית הקלויה של סם סיפטון עם פירורי לחם אנשובי, כרובית קלויה עם צלפים ופירורי לחם, ו כרובית קלויה עם פירורי לחם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. לשבור כרובית לפרחים ולזרוק בקערה עם מרווה, גרידת לימון, סוכר ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל ומתפרשים על תבנית אפייה גדולה.
מניחים בתנור ומבשלים עד מכרז וזהב, כ 20 עד 25 דקות. בינתיים, להכין פירורי לחם.
מחממים שמן זית במחבת חתוכה מעל חום בינוני. כאשר שמן מנצנץ, מוסיפים את האנשובי, שום, שאלות ופירורי לחם. מבשלים במשך 5 עד 7 דקות, עד הזהב. בקערה גדולה, לזרוק יחד כרובית ופירורי לחם לשרת על מגש מחומם. הקפד לנסות את מתכונים אחרים אלה חג ההודיה על מזון רפובליקה: פקאן, בורבון וקנה סירופ בשר חזיר מתכון המדינה בשר חזיר וגבינה ביסקוויט לחם קלסי Giblet רוטב מתכון