קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות26
מגזין

כריך בייקון וחלפיניו ביצה

כריך בייקון וחלפיניו ביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריך בייקון ו Jalapeño ביצה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, בייקון הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בייקון צ'דר חלפיניו טוסט גבינה, כריך בייקון ואבוקדו מונטה כריסטו עם ג'לי חלפיניו, ו כריך סלט ביצים בריא (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם מחבת מעל חום בינוני. מבשלים את הבייקון עד פריך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים מאפין, לקצץ בצד למטה, במחבת. לחץ לטוסט (2 דקות). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחבת מעיל עם ספריי בישול. קוק אג כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מפזרים פלפל וגבינה. לבשל עד סט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
להעביר ביצה למאפין חצי. למעלה עם בייקון, jalapeo, בצל, עגבניות, כוסברה, וחצי מאפין השני.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה